SCHOLL PROFESSZIONÁLIS

SCHOLL PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ - CIPŐK AMIK BEVÁLNAK!

Legjobb választás lehet a szakemberek számára: orvosok, nővérek, vendéglátásban dolgozók számára, akik hosszú órákat töltenek talpon. A csúcstechnológiák segítségével olyan kényelmes cipőket fejlesztettünk ki, amelyek minden helyzetben biztosíthatják a legjobb teljesítményt és segíti az egészséges láb megőrzését. Ebben a kollekcióban több modell CE jelöléssel rendelkezik, és egyéni védőfelszerelésként minősített.

SCHOLL PROFESSZIONÁLIS KOLLEKCIÓ

ÚJDONSÁG

PROFESSZIONÁLIS KLUMPA

PROFESSZIONÁLIS SNEAKER

NEKED AJÁNLJUK

MI TESZI EGYEDIVÉ A SCHOLL PROFESSZIONÁLIS MODELLEKET?

MAGAS FOKÚ HIGIÉNIA

MAGAS FOKÚ HIGIÉNIA

A Clog Evo és az EvoFlex autoklávban sterilizálható, a maximális higiénia biztosítása érdekében nap mint nap. A felsőrészt kifejezetten a folyadékok és szennyeződések felhalmozódásának megelőzésére tervezték, hogy megbízható munkatárs lehessen egész napon keresztül.

MINŐSÍTETT TECHNOLÓGIÁK

MINŐSÍTETT TECHNOLÓGIÁK

Értékeink a szaktudáson és a hagyományokon alapulnak. Ez iránti elkötelezettséget olyan innovációk és szabadalmaztatott technológiák tükrözik, mint a Gelactiv, a Bioprint, a Memory Cushion vagy a Scholl Biomechanics.

ANATÓMIAI TERVEZÉS

ANATÓMIAI TERVEZÉS

Minden egyes lábbeli anatómiailag tervezett, hogy a valódi kényelmet, a helyes illeszkedést, a láb stabilitását, állíthatóságot biztosíthasson.

TARTÓSSÁG GARANTÁLT

TARTÓSSÁG GARANTÁLT

Cipőink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a legmodernebb eljárásokkal biztosítják a hosszú távú teljesítményt, ellenállást a kihívásokkal szemben, amelyekkel a munkahelyen nap mint nap szembesülnek.