ÜDVÖZÖLJÜK SCHOLL CIPŐ WEBÁRUHÁZUNKBAN

    A Patella-96 Kft. ma már Magyarország legnagyobb gyógyászati segédeszköz nagykereskedelmi vállalata. Kiemelt figyelmet szentelünk az egészséges lábbelik forgalmazására.

    A helyes járásnak köztudottan számos jótékony hatása lehet szervezetünkre, de ehhez rendkívül fontos, hogy megfelelő lábbelit viseljük. Egy átlagos napon kb. 8000-10000 lépést teszünk meg, lábainkra minden lépés során testsúlyunk többszöröse nehezedik. Ezért az anatómiailag megfelelő kialakítású, jó minőségű cipő viselése az egész testre kifejti jótékony hatását. Így elősegíti a jobb közérzetet és a láb deformitások kialakulásának megelőzését.

    Oldalunkon ennek megfelelően egy kényelmi márka modelljeit kínáljuk, a Scholl komfort lábbeliket. Legyen szó kültéri vagy beltéri, szezonális vagy munkalábbelikről, a láb egészségének megőrzése az egyik legfontosabb szempont. A Scholl technológiákat úgy tervezték, hogy minden vásárló igényét kielégíthesse. A különleges talpkialakításon túl, egy Scholl lábbeli hozzájárulhat a divatos megjelenéshez a kényelem megtartása mellett.

    Válogasson a legújabb szezonális Scholl lábbelik, valamint a kifutó modellek széles választékából, ami jelentős kedvezménnyel elérhető!

    “Élmény minden lépés!” – Scholl