SCHOLL MÁRKÁRÓL

RÓLUNK

100 év tapasztalat – úttörő munka a kényelem, technológia és divat a verhetetlen kombinációjáért. A formatervezés és a technológia úttörőjeként a Scholl egy különleges termékportfóliót kínál, amely páratlanul szolgálja kényelmünket.

FŐBB MÉRFÖLDKÖVEK

1899

A történet 1899-ben, Chicagóban kezdődik. A 17 éves William, egy kényelmes lábbelikre szakosodott kis cipőboltba szegődött dolgozni. William Scholl a láb jólétének kutatásának szentelte életét.

1960

A háború utáni években az emberek egyre inkább tudatosult az aktív életmód előnyei, de a rendszeres testmozgás időigényes és gyakran unalmas volt. Scholl bemutatta híres papucsát, amit úgy tervezték, hogy minden lépésnél tónusba hozza viselője lábát. Gyorsan a Swinging Sixties ikonjává vált, és ma is elérhető.

1990 -

Kényelmi szabályok - a Scholl komfort kollekció ötvözi a kényelmet a stílussal és a kulcs technológiákkal

MI TESZI EGYEDIVÉ CIPŐINKET?

IGAZOLT TECHNOLÓGIÁK

IGAZOLT TECHNOLÓGIÁK

Értékeink a szaktudáson és a hagyományokon alapulnak. Ez iránti elkötelezettséget olyan innovációk és szabadalmaztatott technológiák tükrözik, mint a Gelactiv, a Bioprint, a Memory Cushion vagy a Scholl Biomechanics.

IGAZI KOMFORT

IGAZI KOMFORT

A jólét maximalizálásra törekvés célja a cipőkészítés határainak kitolása, kiváló kialakítást, minőséget, stílust és tartósságot nyújthasson.

OLASZORSZÁGBAN TERVEZETT

OLASZORSZÁGBAN TERVEZETT

Mindent cipőt szeretettel, szívvel-lélekkel Milanó szívében tervezik, elismert dizájnerek támogatásával.

ÖKOLÁBNYOM CSÖKKENTÉS

ÖKOLÁBNYOM CSÖKKENTÉS

Termékeinket, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy elérhessük a fenntartható fejlődés céljait, a legjobb természetes anyagok felhasználásával, maradandó márka létrehozását az eljövendő generációk számára.