GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  A webáruházunkban megvásárolható termékek személyes megtekintésére kiskereskedelmi egységben nincs mód, a termékek értékesítése kizárólag online történik. 

  A webáruházunkban kapható termékek kifutó, utolsó páras szezonális modellekből kerülnek ki, ezért a rendelkezésre álló méretek és modellek korlátozottan elérhetőek. Mikor elindítja rendelését megindul a teljesítési folyamat, de a termékek kifutó jellege és korlátozottan rendelkezésre álló készlete miatt előfordulhat, hogy a megrendelt termék idő közben elfogy. Amennyiben ez megtörténik, munkatársunk haladéktalanul értesíti Önt. 

  A webáruházunkban történő vásárlás nem regisztrációhoz kötött. Vásárlóink a megrendelésük státuszáról e-mail-ben előzetes értesítést kapnak, így nyomon követhetik a megrendelt termék várható érkezését. 

  Ha megrendelését követően néhány órán belül nem történik semmi, kérjük ellenőrizze, hogy kapott-e tőlünk a rendelésről visszaigazolást. Érdemes a levélszemét mappát is ellenőrizni! Ha a rendeléséről nem talál visszaigazolást, akkor nem érkezett be hozzánk a rendelése. Előfordulhat az is, hogy elgépelte a megadott e-mail címet. Kérjük vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot, aki segít kijavítani a hibás elérhetőséget. 

  Ha a vásárlásának összértéke eléri a 15 000 Ft-ot, akkor a kiszállítás ingyenes. 

  A futár nem telefonál kézbesítés előtt. A csomag futárnak történő átadásáról e-mail-ben értesítést küldünk Önnek. A csomag kiszállítása a futárnak történő átadás másnapján várható. 

  Amennyiben a futár nem találja a megadott címen, másnap újra megpróbálja a kézbesítést. Ha másnap sem sikerül átadni megrendelt csomagját, akkor a csomag visszajön hozzánk, ezért fontos, hogy olyan címet adjon meg a megrendeléskor, amelyen a futár napközben eléri. 

  A futárnak  készpénzben és bankkártyával is kifizetheti az áru ellenértékét.

  A csomag futárnak történő átadása után a rendelés lemondására már nincs lehetőség. Ebben az esetben, már csak elállásra van lehetőség, amelynek részleteit az ÁSZF tartalmazza.

  Hibás termék esetén a terméket vissza kell küldenie nekünk a vásárlást igazoló számlával együtt. Amennyiben a termék cseréjére nincs mód (a termékek kifutó jellege miatt korlátozottan elérhetőek), akkor a jogosultság megállapítását követően a termék vételárát visszautaljuk. A termék mellé kérjük mellékeljen egy levelet, amelyben leírja az észlelt hibát, illetve a bankszámla számát.

  A hatályos jogszabályoknak megfelelően online rendelés esetén megilleti az elállás joga, ammenyiben magánszemélyként vásárol. Az elállás feltétele, hogy a termék átvételétől számított 14 napon belül jelentse be felénk az erre biztosított címek egyikén. Az elállás feltételeiről az Információk alatt az ÁSZF tájékoztat részletesen.

  Ha a megvásárolt cipő mérete nem megfelelő lehetőség van a cserére 14 napon belül. A termék visszavételének a feltétele, a sértetlen, ép és nem hordott, csak felpróbált állapotú termék. További feltétel az ép és sértetlen csomagolás és a vásárlást igazoló számla. A csomag nem lehet szakadt, sérült, összefirkált, ragasztószalaggal összeragasztva. Emiatt visszaküldés esetén célszerű egy plusz dobozba berakni a terméket az eredeti csomagolásában. Sérült termékdobozban visszaküldött árut nem áll módunkban visszavenni. Az eredeti számla mellé kérjük mellékeljen egy leírást arról, hogy cserét vagy a termék árát kéri vissza.

  A rendeltetésszerű használat ellenére meghibásodott termék esetén, ha a termék nem javítható és a cseréjére sincs mód, akkor a jogosultság megállapítását követően visszautaljuk a termék vételárát. A csomag mellé kérjük mellékelje a kitöltött reklamációs űrlapot és a bankszámlaszámát.

  A terméket az Patella-96 Kft, 2151 Fót East Gate Business Park A3/2 címre tudja visszaküldeni. Utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni. 

  Amennyiben van olyan kérdése, amelyre nem kapott választ, akkor írjon nekünk az info@schollcip.hu-ra, vagy hívja munkatársunkat a 061-248-5320-as telefonszámon.

  E-mail-ben érkezett kérdéseit megválaszoljuk, szíves türelmét kérjük!