GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A webáruházunkban megvásárolható termékek személyes megtekintésére kiskereskedelmi egységben nincs mód, a termékek értékesítése kizárólag online történik. 

A webáruházunkban kapható termékek kifutó, utolsó páras szezonális modellekből kerülnek ki, ezért a rendelkezésre álló méretek és modellek korlátozottan elérhetőek. Mikor elindítja rendelését megindul a teljesítési folyamat, de a termékek kifutó jellege és korlátozottan rendelkezésre álló készlete miatt előfordulhat, hogy a megrendelt termék idő közben elfogy. Amennyiben ez megtörténik, munkatársunk haladéktalanul értesíti Önt. 

A webáruházunkban történő vásárlás nem regisztrációhoz kötött. Vásárlóink a megrendelésük státuszáról e-mail-ben előzetes értesítést kapnak, így nyomon követhetik a megrendelt termék várható érkezését. 

Ha megrendelését követően néhány órán belül nem történik semmi, kérjük ellenőrizze, hogy kapott-e tőlünk a rendelésről visszaigazolást. Érdemes a levélszemét mappát is ellenőrizni! Ha a rendeléséről nem talál visszaigazolást, akkor nem érkezett be hozzánk a rendelése. Előfordulhat az is, hogy elgépelte a megadott e-mail címet. Kérjük vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot, aki segít kijavítani a hibás elérhetőséget. 

Ha a vásárlásának összértéke eléri a 25 000 Ft-ot, akkor a kiszállítás ingyenes. 

A futár nem telefonál kézbesítés előtt. A csomag futárnak történő átadásáról e-mail-ben értesítést küldünk Önnek. A csomag kiszállítása a futárnak történő átadás másnapján várható. 

Amennyiben a futár nem találja a megadott címen, másnap újra megpróbálja a kézbesítést. Ha másnap sem sikerül átadni megrendelt csomagját, akkor a csomag visszajön hozzánk, ezért fontos, hogy olyan címet adjon meg a megrendeléskor, amelyen a futár napközben eléri. 

A futárnak  készpénzben és bankkártyával is kifizetheti az áru ellenértékét.

A csomag futárnak történő átadása után a rendelés lemondására már nincs lehetőség. Ebben az esetben, már csak elállásra van lehetőség, amelynek részleteit az ÁSZF tartalmazza.

Hibás termék esetén a terméket vissza kell küldenie nekünk a vásárlást igazoló számlával együtt. Amennyiben a termék cseréjére nincs mód (a termékek kifutó jellege miatt korlátozottan elérhetőek), akkor a jogosultság megállapítását követően a termék vételárát visszautaljuk. A termék mellé kérjük mellékeljen egy levelet, amelyben leírja az észlelt hibát, illetve a bankszámla számát.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően online rendelés esetén megilleti az elállás joga, ammenyiben magánszemélyként vásárol. Az elállás feltétele, hogy a termék átvételétől számított 14 napon belül jelentse be felénk az erre biztosított címek egyikén. Az elállás feltételeiről az Információk alatt az ÁSZF tájékoztat részletesen.

Ha a megvásárolt cipő mérete nem megfelelő lehetőség van a cserére 14 napon belül. A termék visszavételének a feltétele, a sértetlen, ép és nem hordott, csak felpróbált állapotú termék. További feltétel az ép és sértetlen csomagolás és a vásárlást igazoló számla. A csomag nem lehet szakadt, sérült, összefirkált, ragasztószalaggal összeragasztva. Emiatt visszaküldés esetén célszerű egy plusz dobozba berakni a terméket az eredeti csomagolásában. Sérült termékdobozban visszaküldött árut nem áll módunkban visszavenni. Az eredeti számla mellé kérjük mellékeljen egy leírást arról, hogy cserét vagy a termék árát kéri vissza.

A rendeltetésszerű használat ellenére meghibásodott termék esetén, ha a termék nem javítható és a cseréjére sincs mód, akkor a jogosultság megállapítását követően visszautaljuk a termék vételárát. A csomag mellé kérjük mellékelje a kitöltött reklamációs űrlapot és a bankszámlaszámát.

A terméket az Patella-96 Kft, 2151 Fót East Gate Business Park A3/2 címre tudja visszaküldeni. Utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni. 

Amennyiben van olyan kérdése, amelyre nem kapott választ, akkor írjon nekünk az info@schollcip.hu-ra, vagy hívja munkatársunkat a 061-248-5320-as telefonszámon.

E-mail-ben érkezett kérdéseit megválaszoljuk, szíves türelmét kérjük!