GELACTIV® Technológia

GELACTIV® TECHNOLÓGIA

Gelactiv® technológia jellegzetessége a speciális Technogel® betéttel ellátott sarokrész, a sarkat érő ütődések tompítása érdekében, így segíti a lábfáradság megelőzését. Finoman, nedves ruhával tisztítható.

GELACTIV® ELŐNYÖK

Rázkódás elnyelő

Rázkódás elnyelő

Tompítja a sarkat érő ütődéseket, így segíti a lábfáradság megelőzését.

Jólét

Jólét

A talpbetét légáteresztő borítása elősegíti a hőmérsékletszabályozást és a kellemetlen szagok kialakulásának megelőzését.

Elegancia

Elegancia

Egyedi sarok kialakítás célja a maximális kényelem, stílus és elegancia.

Technogel

Technogel

A speciális Technogel® betéttel ellátott sarokrész a kényelemért, hogy élmény lehessen minden lépés!

GELACTIV® LÁBBELIK

KIKNEK KÉSZÜLNEK A GELACTIV®MODELLEK ?

"Aktív és dinamikus vagyok"

"Aktív és dinamikus vagyok"

A GELACTIV® segíti a helyes járást, csökkentheti a lábat érő stresszt: a legtöbb lábbetegséget a „kegyetlen", kényelmetlen cipő okozhatja.

"Túlsúlyos vagyok"

"Túlsúlyos vagyok"

A túlsúly és az elhízás a láb rizikófaktorai, és testtartási betegségek, esetleges boka, térd, medence és hát fájadalmak kialakulásához vezethet. A GELACTIV® technológia segíthet a könnyedebb járásban, a sarkat érő ütődések csökkentésével.

"Terhes vagyok"

"Terhes vagyok"

A terhesség során a lábak akár 20%-kal nagyobb súlyt is hordozhatnak, így hátfájás, lábduzzanat, keringési problémákat okozhat. A GELACTIV® technológia segíthet a könnyedebb járásban, a sarkat érő ütődések csökkentésével.

"Aktív idős vagyok"

"Aktív idős vagyok"

Ahogyan idősödünk, a lábunk megváltozik és fokozódik az igénybevétele, ami akadályozhatja az aktív életmód folytatását. Gelactiv technológia tompítja a sarkat érő ütődéseket, így segíti a lábfáradság megelőzését.